Hisobni o'chirish

Hisob o'chirilganda quyidagilar butunlay o'chiriladi va qayta tiklanmaydi:

Savollardagi xatolar haqida yuborgan xabarlaringiz savol sifatini yaxshilash uchun hisobingizga bog'lanmagan holda saqlanib qoladi.

Ilovada: Profil → “Hisobni o'chirish”. Google bilan kirmagan (mehmon) foydalanuvchilar ma'lumotlarini faqat ilova ichidan o'chira oladi.